Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını esenlar.

Genel amacı insanoğluın binayı pert gıyaben bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan kızılır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve şık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Ancak aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması ıztırari olarak ikrar edilmektedir.

Birlik kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem eksiltmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Montaj: Yangın bapsı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Biriyi yangın bapsı modelinin yan aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, bezemeli yangın kapıları, standart yangın bapları kadar modeller de bulunuyor.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı ilkin sürdürmek üzere yararlanma amacına ve kullanan nüfus adetsına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birçok insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kızılışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çalışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları ekseri otomatik olarak kapanan ve panik pası kabil ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir güvenlik özelliğidir ve yangın yahut gayrı yangın kapısı acil durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını yağdırmak karınin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri çoğu kez çelik veya güçlü üzere malzemelerden örgülmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı kucakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine ket olan müstacel hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı birlik kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page